Комплет за сликање HydroPrinter – Hydrographs Water Transfer

(12 customer reviews)

Оригиналната цена беше: 27.99 долари.Тековната цена е: $14.99.

Побрзај! Само 8 предмети оставени на залиха

8 во парк

Комплет за сликање HydroPrinter – Hydrographs Water Transfer

Родители, вклучете ги вашите деца во уметност и помогнете им да ја подобрат нивната креативност и имагинација!

Се борите да ги задржите вашите деца заинтересирани за уметност? Сметајте го вашиот проблем решен! Тие дефинитивно ќе го сакаат овој сет за сликање HydroPrinter – Hydrographs Water Transfer.

ЦРТАЈТЕ НА ВОДА СО САМО НЕКОЛКУ КАПКИ БОЈА - Воодушевете ги вашите деца со оваа неверојатна уметност преку сликање во вода. Создадете вртливи модерни мермерни ефекти со само неколку капки разнобојни бои што лебдат на вода.  

СОВРШЕН ДОБЕР НА ВТРЕЛ – Лесно креирајте прекрасни шари на вртење со само неколку потези на стап. Едноставно додадете неколку капки боја на водата и завртете стап околу капките боја за да создадете различни отпечатоци и дезени.

БЕЗ МЕША И ЛЕСНО ЗА КОРИСТЕЊЕ ПОВЕЌЕ БОЈА - Создадете бескрајни можности за мешање на бои со комбинирање на боите за да одговараат на вашиот стил. Овие се одлични за деца затоа што лесно се мијат и тие можат да создаваат прекрасни дизајни без напор без да прават премногу неред.

ОСИГУВАЈТЕ НА ВАШИТЕ ДИЗАЈНИ – Нежно префрлете го вашиот дизајн на кој било материјал што впива вода по ваш избор. Едноставно потопете за да ги пренесете ефектите и гледајте како вашите дизајни оживуваат. 

РАБОТИ НА СЕКОЈА МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВОДА АПОРБИРАЊЕ – Хидроотпечатете ги вашите дизајни од вода и креирајте кул уметнички дизајни за вашите чанти, маици, ѕид од галеријата и многу повеќе. Совршен е за употреба на хартија, ткаенина, стакло, дрво и какви било други материјали што апсорбираат вода.

ОДЛИЧНА ИДЕЈА ЗА ПОДАРОК - Тоа е совршен подарок за млади уметници и љубители на занаетчиството.Тие сигурно ќе се заљубат во овој лесен сет за сликање направете го сами!

Никогаш не е рано да им ја претставите уметноста на вашите деца. 

Дајте им го овој сет за сликање HydroPrinter – Hydrographs Water Transfer и дозволете им да откријат неограничени креативни можности преку уметноста во вода.

СПЕЦИФИКАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

материјал: Акрилна емулзија и тонер

големина: 20 x14 x 3.8cm

Содржина на шише со боја: 6ml

Вклучување / а на пакетот: Изберете го вашиот пакет

Купете само 1 комплетен сет - добијте 1 комплетен сет HydroPrinter - Сет за сликање Hydrographs Transfer Water (вклучува  6 x боја по 6 ml, 1 x течност за цртање 10 ml, 10 x хартија за скица, 2 x игла за сликање, 1 x слив за сликање, 1 x упатство за употреба)

Комплет за сликање HydroPrinter – Hydrographs Water Transfer

8 во парк