Пена за чистење облека без вода

(3 customer reviews)

Оригиналната цена беше: 27.90 долари.Тековната цена е: $15.95.

Побрзај! Само 8 предмети оставени на залиха

8 во парк

Пена за чистење облека без вода

ФОРМУЛА ЗА БЕЗ АКТИНГ: Оваа природна течна формула е неверојатно брза и не остава зад себе мрсни, лепливи или филмски остатоци како и другите средства за чистење или сапуни, вашата облека, чевли или торба за вежбање ќе бидат без дамки и ќе мирисаат свежо за кратко време.

ЗА ОБЛЕКА, Чевли, чанти и мијалници: Пената за чистење на безводна облека е формулирана за употреба на кацига, облека, чевли, софа, теретани торби, па дури и мијалници. Како дезодолизатор, отстранување на дамки, и машина за чистење машина за перење.



Tнеговата течна формула е идеална за елиминирање на тешки дамки и мириси. За да ја задржите облеката, имотот и домот мириса на свежо и чисто, направете апсолутно чистење на дел од режимот за чистење.

  • ФОРМУЛА ЗА ПРИРОДНО базирана: Пена за чистење на безводна облека е природно базирана формула која користи ензими за да ги разложи цврсти дамки и мириси. Исто така работи за осветлување на боите во облеката. Бидејќи нашата чистачка за алишта се состои од природно формула, тоа не ги испушта штетните гасови што го прават другите чистачи. За искуство со чистење без главоболка, Absolutely Clean е идеален избор.

  • Голема големина: Течната формула за пена за чистење без вода доаѓа во шише од 150 ml. Ти можеш спреј за третмани на места или пуштете го во циклус со топла вода за да ја исчистите вашата машина за перење. Некои машини за перење доаѓаат дури и со циклуси за чистење барабан во кои може да се користи нашата формула!

  • ЗА АВСОЛЕТНО ЧИСТ: Пена за чистење на вода без вода е компанија која е во сопственост на ветерани и управувана со седиште во Колорадо. Ние веруваме во обезбедување на исклучително искуство за чистење за нашите клиенти со обезбедување на висококвалитетни производи на природна база кои се погодни за семејството и безбедни за деца и домашни миленици. Без разлика какви се вашите потреби за чистење, Absolutely Clean го има производот за вас!

Спецификација на производ:

Волумен: 150ml

Пакет вклучува:

1x пена за чистење облека без вода / 2x пена за чистење облека без вода

Пена за чистење облека без вода

8 во парк