Phantom RC Fighter 3.0

(15 customer reviews)

Оригиналната цена беше: 97.87 долари.Тековната цена е: $55.87.

Побрзај! Само 8 предмети оставени на залиха

Фантом RC Fighter 3.0

Овој далечински борец комбинира многу напредна технологија. Издржлива, но лесна лиена EPO воздушна рамка

Моќност: 5000KV со голема брзина DC мотор без четкички

контрола: Интелигентен систем за рамнотежа

радиус Далечински управувач: 2 км

Водоотпорен систем: Целиот авион е обработен со водоотпорен материјал. Авионот може да лета дури и ако целиот труп е потопен.

Погонска единица: Моќниот погон обезбедува доволно моќност. Дури и ако авионот е на 45 степени, сепак може да напредува и да полета.

Материјал на каросеријата: EPO воздушната рамка е многу издржлив материјал. Најбрзата предност на овој материјал е тоа што е лесен додека е цврст.

Ексклузивни технологии
Ова е првиот модел RC Fighter 3.0 со високи перформанси опремен со ексклузивни технологии Spektrum AS3X и SAFE Select. AS3X работи зад сцената за да ги изедначи ефектите од ветерот и турбуленциите за да даде чувство на заклучување што прави да изгледа како да летате со многу поголем авион. Опционална употреба SAFE Select нуди ограничувања на висината и аголот на брегот, заедно со автоматско самонивелирање што може да се вклучува и исклучува со преклопување на прекинувачот што го прави ова најлесно за летање RC Fighter досега! И ако не сакате да ги овозможите функциите SAFE Select, едноставно врзете го ресиверот нормално и само AS3X ќе биде активен.

Пакетот вклучува

Далечински контролер, батерии, упатства за работа, пропелер

Phantom RC Fighter 3.0
Phantom RC Fighter 3.0
Оригиналната цена беше: 97.87 долари.Тековната цена е: $55.87. Одбери опции