ПРИКЛУЧУВАЊЕ ЗА ТАБЛЕТИ ЗА ГЛАВА

Оригиналната цена беше: 31.90 долари.Тековната цена е: $15.95.

Побрзај! Само 8 предмети оставени на залиха

8 во парк

Користењето на држач за автомобил iPad ќе ги забавува вашите деца или другите патници на задното седиште на долги возења, возат мирно и избегнуваат да плаќаат за скапи системи за забава на задните седишта на таблети.
ПРИКЛУЧУВАЊЕ ЗА ТАБЛЕТИ ЗА ГЛАВА

  • 【 360 ротирачки и лесна инсталација】 Ротацијата од 360 степени ви овозможува да ротирате кој било агол што го сакате, само треба да ја прилагодите раширената нога на држачот на потпирачот за глава на задното седиште, за да може веднаш да се инсталира.
  • 【 Заштита отпорна на удари】 Меката гумена облога ги штити вашите уреди од триење, телескопските краци можат ефикасно да ги спречат вибрациите додека цврсто ги фаќаат вашите задни седишта и уредите.

ПРИКЛУЧУВАЊЕ ЗА ТАБЛЕТИ ЗА ГЛАВА

  • 【Поудобно и попријатно】Универзалниот држач за iPad на потпирачот за глава ќе ви донесе одлична забава кога гледате филмови, читате, играте игри и слушате музика без раце за време на долгите патувања со автомобил.
  • 【 Надградба на верзијата】Оваа ажурирана верзија на држачот за телефон на потпирачот за глава за автомобил може да се прилагоди на повеќе модели на автомобили. Опсег на приспособување на растојанието на шипката на потпирачот за глава: 2.8 – 5.9 инчи (70-150 mm) .❗ Не одговара на потпирачите за глава на автомобилот без метални шипки на потпирачот за глава, како Volvo.

ПРИКЛУЧУВАЊЕ ЗА ТАБЛЕТИ ЗА ГЛАВА

  • 【 Универзална компатибилност】 држачот за таблет на потпирачот за глава за автомобил работи со сите уреди од 4.7-12.9 инчи, како што се новиот iPad Mini 6, iPad Air 4, 2020 iPad Pro 12.9, iPad Pro 10.5, iPad Pro 9.7, iPad Pro 11, iPad 10.2, iPad Air, iPad Air 2 , iPad mini 2 3 4, додатоци, Galaxy Tab, iPhone 14 Pro Max, iPhone 13 Pro Max, 12 11 Pro Max, Xs, X, паметни телефони и други таблети. ❗ Оделото за уреди од 4.7 – 12.9 инчи се однесува на должината на дијагоналата на уредот, а не на ширината на уредот.
Земете о јанда таа!
ПРИКЛУЧУВАЊЕ ЗА ТАБЛЕТИ ЗА ГЛАВА
ПРИКЛУЧУВАЊЕ ЗА ТАБЛЕТИ ЗА ГЛАВА

8 во парк